OUR NEW BOOK

A Guide to the Living Tree Orchid Essences

 

 

 

Living Tree Орхидейни Есенции

 

Фотокартички

През  годините при направата на Living tree есенциите, Дон Денис  фотографира всяка една орхидея при отдаване на нейната същност. През 2007г. ние имахме комплект от фотографии, които ги представихме като фотокартички в една малка и атрактивна кутийка. Тези картички са голям хит сред нашите клиенти, те са в размер на обикновенни карти за игра, лесни и практични за носене дори в дамска чанта. Чудесно пасват на ръката, удобни за употреба. Има няколко начина за работа с тях. Те са инструменти на нашата интуиция и затова има много варианти за ефективно използване. Ето един много лесен метод, леко се подхвърлят картите на маса, за да могат да се разбъркат  добре, забележи, коя карта те привлича най-много. Прочети информацията за тази орхидея или комбинация от орхидеи, с нея може да си обясниш причината поради, която си я избрал. Взимай тази есенция или комбинация от есенции за няколко дни или седмици, в зависимост от вътрешната нужда. Друг метод, картите оставени и разбъркани на масата, с затворени очи избираш една или две от тях, прочети каква нежна мъдрост ти предлагат орхидеите, за през този ден.

Комплект фотокартички - вариант 1
24 лв.  

Комплект фотокартички - вариант 1-

Първия вариант на фотокартичките включва 50бр. снимки на орхидей, от които са направени единичните есенции и 5бр. информационни карти.

 

Комплект фотокартички - вариант 2
24 лв.  

Комплект фотокартички - вариант 2-

Втория вариант на орхидейните фотокартички включва, 28 комбинации, 3 специални есенции, 20 единични и 4 информационни карти.

Tel: + 359 878 393 018

healingorchids.bg@gmail.com

Станислава Пастармаджиева

България, гр. Пловдив