OUR NEW BOOK

A Guide to the Living Tree Orchid Essences

 

 

 

Living Tree Орхидейни Есенции

 

Аура Спрейове

Ние започнахме предлагането на аура спрейове с орхидейни есенции от 2002г. насам, въпреки че White Beauty спрей е на разположение от 1999г. Сега вече имаме осем спрей формули налични в два различни аромата. И всеки от тези 16 вида е наличен в два размера. Осем от 11-те етерични масла, които използваме са органично сертифицирани от
Soil Association, изключение правят сандаловото масло от Австралия и Българската роза Ото. Третото небиологично масло е от далматинските острови и производството му е основно икономическо перо за местните общности, но е въпрос на време да бъде биологично сертифициран.

Надяваме се да се насладите и оцените тези спрейове, които са произведени с любов и бутилирани от нас в Achamore House на остров Гиа, Шотландия.

 

Chamomile и Lemon
28 лв.   60ml

Angelic conopy аура спрей-

Много силен спрей за прочистване на аурата, офиси и жилищни пространства от негативна енергия. Той е балсам за страдаща душа. Помага на тези, които скърбят, които са отчаяни или изгубили надежда. Добър за кучета - спасители. Освобождава напрежението от ситуация "бягай или се бийй". Прочиства кристали.

Наличен в два аромата: грейпфрут и българска роза Ото или лимон и лайка етерични масла.

Rose Otto и Grapefruit
28 лв.   60ml
Sandalwood и Orange
28 лв.   60ml

Being Present Travel & Therapy аура спрей-

Много полезна за абаптиране към друга часова зона, както след дълко или късо пътуване със самолет, кола, влак, кораб (за оптимални резултати използвайте и капки Being Present). Помага на човек да присъства по-пълно в средата, която го обкръжава. Да бъде тук и сега. Поради тази причина е полезен при началото на свяка терапевтична сесия, като позволява един по-обективен поглед, както на клиент, така и на терапевта.

Наличен в два аромата: сандалово дърво, българска роза Ото лавандула или сандалово дърво и портокалово етерични масла.

Sandalwood, Bulgarian Rose Otto и Lavender
28 лв.   60ml
Juniperberry, Clary Sage, Lemon и Sandalwood
28 лв.   60ml

Clearing and Releasing аура спрей-

Съществуват моменти, когато трябва да се изправим пред дълбоко вкоренени или особено предизвикателни енергии, които могат да имат кармичен аспект. Тя носи много успокояваща, позитивна и силна светлина в пространството. Много прочистваща енергия, също като „интериорно пролетна почистване” на психиката и душата. Използвайте под формата на капки, при наличието на енергии у човек, които трябва да бъдат прочистени, ако на лице е анамнеза за злоупотреба с наркотици.

Frankincense, Grapefruit и Sandalwood
28 лв.   60ml
Chamomile, Clary Sage, Lemon и Orange
28 лв.   60ml

Gentle Sleep аура спрей-

 

 

Тези дни особенно във Великобритания, нарушения сън се превърна в основен проблем за много хора. Електромагнитно замърсяване, като мобилни телефонни стълбове, безжични телефони в дома и офиса и тн. всички те допринасят за хаотичния ни сън. Във Великобритания най-силен източник на смущения на съня е националната мрежа от Tetra мачти на полицията. Тези мачти излъчват на честота (17,6Hz) , същата с будното ни състояние на мозъка.

Gentle Sleep ни помага да постигнем по-дълбок и спокоен сън, а също така по-пълно припомняне на сънищата. За пълен ефект препоръчваме използването на капки или аура спрей Gentle Sleep преди лягане, а на сутринта Being in Time.

Наличен в два аромата: сандалово дърво, лайка и българска роза Ото или лайка, градинскти чай, лимон и портокалово етерични масла.

 

Chamomile, Sandalwood и Rose Otto oils
28 лв.   60ml
Cardamom, Juniperberry, Atlas Cedarwood и Black Pepper
28 лв.   60ml

Positive Flow аура спрей-

Нашата главна комбинация за изобилие. Издига позитивната нагласа с Positive Outcome до височините и силата на Pushing Back the Night. Предлага промяна в психичната нагласа на човек, заедно с подсилване на 3-тата чакра, а също така и на центъра „аджна“. Тази малка чакра е в сърцето на нашата умствена способност да изразяваме нашите намерения. В тези времена на предизвикателство на национални и световните икономически условия, е твърде лесно да попаднеш в неразположение на духа, предизвикани от части от непрестанно лошите новини, които ни заливат по телевизията вечер, вестниците сутрин. С Positive Flow човек се сеща за начина, по който трябва да се „случат нещата“ благоприятно за него и се зарежда с енергия да го направи незабавно. Използва се в дома и офиса за да протичат нещата по здравословен и полезен начин.

Palmarosa, Sandalwood, Lemon и Orange
28 лв.   60ml
Clary Sage и Lemongrass
28 лв.   60ml

Soul Shield+™ Psychic Protection аура спрей-

Съществуват случаи, когато е необходимо да се защитим, поради най-различни причини. От време на време хората, които работят със светлина, е много вероятно да привлекат предизвикателства от различни и понякога тъмни енергии. Soul Shield+ предлага мощна защита на много нива, за да ни помогне да пренесем светлината, която носим в себе си, безопасно със сила и сигурност. Сега с добавена Defender from the Dark към формулата, за защита в допълнителни измерения на нашата система от чакри.

Sandalwood, Grapefruit и Juniperberry
28 лв.   60ml
Bulgarian Rose Otto
31 лв.   60ml

Temple of Light аура спрей-

При повечето хора съществува хармонична връзка между точката баи-хуи близо до най-горната част на главата и вътрешната стая на сърдечната чакра, а също между коронната и сърдечната чакри. Ако, обаче, тези 4 точки не са синхронизирани, тогава по-дълбокото енергийно оздравяване е блокирано. Temple of Light беше създадена, за да реши този проблем.

Sandalwood и Lemon
28 лв.   60ml
Bulgarian Rose Otto
31 лв.   60ml

White Beauty аура спрей -

Обгръща аурата на човек с безусловна любов, подобна на тази на майка към новородено дете. Подхранва и очиства от стрес. Леко релаксираща. Може да се използва като спрей след травма за хора и за животни. Комбинирайте с Unconditional Snuggles за деца, които се събуждат уплашени през нощта.

Sandalwood и Atlas Cedarwood
28 лв.   60ml

Tel: + 359 878 393 018

healingorchids.bg@gmail.com

Станислава Пастармаджиева

България, гр. Пловдив